zaterdag 1 januari 2011

Laatste drie maanden van 2010: K3, +3, -3

Hallo, daar ben ik weer hoor!
Nu met een verslagje van de gebeurtenissen van de laatste drie maanden van 2010. Laat ik maar beginnen met wat fotootjes uit oktober, want na de vakantie met papa en mama wilde ik ook wel even goed knuffelen met mijn kleine broertje. Nu, in december, is hij alweer tien maanden oud dus hij is wel veranderd sinds de zomer. Dat vind ik heel erg leuk want dan kan ik iets beter met hem spelen zonder dat ik moet oppassen dat ik op hem ga staan enzo, hij huilt niet zo snel meer.


















Aan de andere kant kruipt hij nu al de hele kamer rond en daardoor is mijn speelgoed niet meer veilig. Ik word daar regelmatig heel boos van en dan ga ik gillen naar Mats maar mama zegt dat hij dat niet snapt. Vind ik een slappe smoes. Toch?














Maar we hadden het over mijn laatste drie maanden: Het begon allemaal met een bezoek aan mijn allereerste concert ooit: K3! Samen met mijn boezemvriendinnen Indy en Tessa ben ik naar de K3 show geweest in de Rai in Amsterdam (o ja en onze mama's waren er ook, maar die laat ik voor het gemak even weg). Ik ben helemaal uit mijn pan gegaan. Zingen, brullen, dansen en natuurlijk allemaal een K3 tshirt aan. Het optreden duurde een uur, maar na een half uurtje was ik al helemaal kapot! (..ben toen maar een beetje half huilend bij mamma op schoot gaan zitten... maar ja ik was ook nog maar twee dus ik heb een excuus.)













En eind november kwam Sinterklaas in het land. Omdat ik al bijna drie was, snapte ik het allemaal wat beter dan vorig jaar. Daarom ging mama met mij naar het strand, waar ik met zwarte piet op de foto ging. Ook stonden we lang te wachten om de Sint een handje te schudden (mama moest mij de hele tijd tillen dus die had het zwaar-boeien!). Maar toen die knakker eenmaal voor me stond en zijn hand uitstak toen wilde ik niet. Dat vond mama geen goeie grap. Papa kon er wel om lachen toen mama dat thuis vertelde, haha die heeft gelukkig wel gevoel voor humor.














We vierden Sinterklaasavond thuis met mijn hele familie. Ik, Mats en onze twee nichtjes zijn weer vreselijk verwend. Mijn mooiste cadeaus waren een knalroze step en een prinsessenjurk met toverstaf. Daarmee cross ik het hele huis door. Mama noemt me dan de roze vlek.


















Vlak na Sinterklaas werd ik drie jaar, wat een grote meid al he? Ik mocht trakteren op het kinderdagverblijf, en 's middags hadden we K3 taart en kwamen de opa's en oma's. Van papa en mama kreeg ik een mooie winkel cadeau, dat hebben ze geweten ook! Sinds die dag moeten ze iedere dag iets bij me komen kopen. En o wee als ze het niet helemaal volgens mijn (zeer logische) regeltjes doen, dan moeten ze het weer helemaal overdoen!














In het weekend hadden we groot feest vanwege mijn verjaardag. Er kwamen veel vriendjes en vriendinnetjes en we hadden een Woezel&Pip taart. Ik ben nog steeds kwaad dat ik 3 werd en dat mamma maar 2 taarten had besteld! Haha, grapje hoor, ik vond het allemaal goed. Op de foto zie je mijn mamma met mij en mijn broertje Mats.














Nou, en zo ongeveer tegelijk met dat Plus-Drie feest werd het buiten Min-Drie en ging het sneeuwen!! Ik vond dat reuze-interessant; papa ging meteen een slee kopen waar ik op mocht met mijn broertje. Alleen het nadeel van al die sneeuw is wel dat het dan nat en koud wordt en daar hou ik echt niet van, dus na ongeveer 7 minuten wilde ik weer naar binnen. Mama vond 7 minuten te kort om een goeie sneeuwpop te kunnen maken. Niet mijn probleem. Het was wel goed van mij en papa dat we de slee gingen trekken, ik vertelde aan mama dat wij nu allebei hele grote "stierballen" hebben!
Kusje van Jette