zaterdag 8 augustus 2009

Mama is heeel moe!

Het is alweer augustus, en ik ben nu 1 jaar en acht maanden oud. Best al groot he?

Ik kan al heel hard rennen, en zelf van een glijbaan af. Ook klets ik papa en mama de oren van het hoofd, bijvoorbeeld over mijn grote idolen "Dinky, Pissy, Laa-laa en Po", "Nijna" of "Bet en Ennie". Maar ik ben ook gek op liedjes zingen, dat heb ik van oma Corrie geleerd. Ik kan al heel goed zelf "Nee, zei de koe" zingen, of "Amerika, Amerika!" (Berend Botje).

Naar het strand is mijn grote hobby, zowiezo op de fiets met papa en mama mee vind ik heel erg leuk. Kijk, op deze foto's zie je hoe ik samen met papa in de zee aan het spelen ben. Ik kan het aanraden aan ieder kindje die last heeft van vastzittend snot. Mama kon de zakdoekjes niet aanslepen na deze watersessie!



















Ook ben ik erachter gekomen dat mama de laatste tijd heel moe is. Ze gaat altijd slapen als ik dat 's middags ook doe, en ze gaat ook vaak op de bank liggen als ik eigenlijk wil dat ze met mij gaat spelen. Ik vind dat wel stom. "Mama heeeel moe!" zeg ik dan, want ik weet wel dat ze dat dan is. Mama zelf zegt dat ze dan ziek is. Ik heb daar de juiste oplossing voor gevonden: bovenop mama klimmen, heel hard springen en dan "hop paardje hop" roepen! Lachen he?

Het meest interessante moment was nog wel dat mama zo moe was dat ze met haar hoofd in de wc pot hing. Ik vond dat erg grappig want ik stond er naast te kijken en te luisteren naar die rare geluiden. Toen mama klaar was wees ik in de pot en zei "bah, vies!" want mama moest natuurlijk wel even tot de orde geroepen worden. Toen trok mama de wc door en riep ik heel hard: "weeeeeeeh!" Toen moest mama wel lachen. Maar voor de zekerheid had ze toch maar even aan oom Eric en tante Jose gevraagd of ze op mij wilden passen. Dat was leuk zeg! Kijk maar:















Een paar dagen later moest mama naar het ziekenhuis (om uit te rusten, zo moe was ze). Ik vond dat maar stom en toen ik met papa op visite ging wilde ik dan ook niet bij mama kijken. Later deed ik het toch maar even op aandringen van mama, maar toen ik enthusiast op haar buik ging springen mocht dat ineens weer niet. Raar verhaal.

Nu is mama weer thuis, da's wel gezellig. Ze zegt dat ze een baby in haar buik heeft. Maar als ik dan wil kijken waar die baby zit dan kan ik hem niet vinden!
Mama heeft me vorige week ook meegenomen voor een gezellige middag met haar vriendinnen en hun kindjes. Ik heb lekker gespeeld en ook kreeg ik voor het eerst een stuk watermeloen. Hier zie je hoe lekker ik die vond! Mmmmmm!!!














Zo, nou weet ik eventjes niks meer te vertellen hoor. Ik ga lekker slapen, maar eerst even knuffelen met de grote beer in de schommelstoel. Lief he?



Kusje van jet