donderdag 11 december 2008

Sinterklaas en Verjaardagsfeest

Hallo allemaal,
Daar ben ik weer eens een keertje. Er is weer veel gebeurd de afgelopen maand. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe ik moet staan tegen de tafel. En ik kan ook al een paar stapjes zetten als ik me goed vasthoud aan de tafel. Knap he?

Maar laat ik bij het begin beginnen. Vorige maand heb ik met heel wat vriendjes gespeeld. Zoals je ziet op de foto's hieronder ben ik op visite geweest bij Bart, bij Rolf en later ook nog bij Demi. Daar waren ook veel andere vriendjes en vriendinnetjes. Gezellig he?






















In november kwam ook Sinterklaas in Noordwijk. Mama heeft me uitgelegd dat dat een hele ouwe meneer is die met een stel zwart geschminkte mannen cadeautjes komt brengen. Ik vind dat maar een raar verhaal, maar we zijn toch maar even gaan kijken. Het was wel gezellig, en ik kreeg zakjes snoep van de Pieten die mama vervolgens heeft opgegeten. Ergens klopt er iets niet....














Ook hebben we een Sinterklaasavondje bij ons thuis gevierd. Samen met opa, oma, oom Eric, tante Jose, oom Marcel, tante Muriel, Britt en Kyra. Mijn nichtjes hadden zich als zwarte Piet verkleed en oom Eric vond dat ik dat dan ook maar moest doen. Hieronder zie je mij in vermomming met een zwarte pruik op. Staat goed, he?















Ik kreeg heel veel mooie cadeautjes. Volgens mama van de Sinterklaas, maar ik vermoed dat ik die mooie Laala pop toch echt van oom Eric heb gekregen! Lief he? Daarna moest ik slapen want ik was heel moe, maar mama heeft de andere cadeaus voor me bewaard. De volgende ochtend heb ik er lekker mee gespeeld.














En dan nog het hoogtepunt: afgelopen maandag, 8 december, ben ik 1 jaar geworden! We hebben het zondag gevierd. Wat een drukte was dat! Eerst kreeg ik 's morgens heel veel cadeaus van de oma's en tantes, en ook mocht ik zelf een mooie kliedertaart opeten. Kijk eens hoe goed ik dat al kan! Mama had ook een Teletubbietaart voor me besteld, maar die was zo mooi dat ik daar niet met mijn handjes in mocht. Stom he?






















Mama had een hele mooie jurk voor me gekocht met Hello Kitty erop, toen vond iedereen mij een heel mooi meisje. Stoer he? En van oma kreeg ik een mooie loopauto cadeau, daar zijn vooral papa en mama heel erg blij mee want nu wil ik daar telkens op rondgereden worden. Ik kan het namelijk nog niet zelf dus moeten zij mij duwen. Heel veel rondjes de kamer door. En als ze stoppen ga ik gewoon heel hard huilen totdat ze weer doorgaan. Lachen he? Papa en mama klagen nu over rugpijn, maar dat boeit mij niet zo.
















Het allermooiste van alle cadeaus vond ik nog wel de slingers en de balonnen. Mama heeft voor mij een ballon losgemaakt en daar mag ik dan mee spelen. Mooi ist'ie he?

























O ja, en gisteren mocht ik trakteren op het kinderdagverblijf. Ze hadden een mooie feestmuts voor me gemaakt en ze hebben ook voor me gezongen. Ik was daar niet van onder de indruk. Het inpakpapier van het cadeautje vond ik wel erg mooi!







Nou dag allemaal,
Kusje van Jetje (je mag ook gewoon Jette zeggen, ik ben tenslotte al 1!)