maandag 8 september 2008

Een weekendje aandacht

Vorige week heb ik mijn tweede vakantie gevierd. Opa en oma hadden de hele familie getrakteerd op een weekendje in een bungalowpark tussen de eekhoorntjes in het bos. Gelukkig was het heel mooi weer geworden, want anders hadden we ons misschien wel verveeld in dat huisje. Maar nu dus niet.

Op vrijdagmiddag reden we met de auto naar Hoenderloo. Dat was erg ver weg en we stonden nog in de file ook. Ik heb uit protest het laatste half uur heel hard gebruld. Misschien dat papa dan wat sneller zou gaan rijden..
Het mocht niet baten. Toen we er eindelijk waren was papa dan ook erg geirriteerd en moest mama mij maar even een sapje geven.


Opa en oma waren er al, en ook oom Paul en tante Yimei. Later kwamen ook nog oom Mark, tante Marieke, neef Lars en neef Jesper. Hiernaast zie je mij in de box met Jesper. Dat vond ik erg gezellig totdat Jesper met zijn lompe lichaam bovenop me ging liggen en toen heb ik luidkeels laten horen dat ik daar niet van gediend was!



Het was trouwens erg mooi weer dus aten we met zijn allen buiten. Mama en tante Yimei hadden gekookt en ik mocht zaterdag naast Jesper in de kinderstoel zitten. Gezellig hoor, maar wel vermoeiend!



Het allerleukste was misschien wel het zwembad. Lars en Jesper gingen de eerste keer allebei huilen, maar ik was heel dapper en ik keek opa aan van "wie maakt mij wat". Dat vond opa heel stoer van mij en dus kreeg ik veel aandacht. Goed he?



Op maandag moesten we weer naar huis toe. Maar eerst gingen we nog met zijn allen ontbijten. Ik vond het wel jammer dat ik alweer naar huis moest, want het hele weekend hoefde ik maar een keel op te zetten of er was wel weer een oma, opa of tante die even met mij ging wandelen en spelen en liedjes zingen! Jammer dat mama daar niet de hele tijd intrapt...


Op deze foto zie je ons met zijn allen. Die had mama met de zelfontspanner gemaakt. De foto moest wel vier keer opnieuw, maar toen was hij gelukt. Ik had na vier keer ook niet veel zin meer om naar de camera te kijken.



En op de laatste foto moest ik samen met papa en mamna. Nou, toen had ik er al helemaal geen zin meer in want ik wilde gewoon aandacht van opa. Toen opa naast tante Yimei ging staan (die nam de foto) toen wilde ik nog wel een keertje kijken. Opa is mijn grote vriend.

Nou, tot zover mijn vakantiefoto's. Over drie weken mag ik met de andere opa en oma..naar Center Parcs. Jippie!

Kusje van Jette