dinsdag 22 juli 2008

Ik wil zitten!!!

Hallo daar ben ik weer,

Het is alweer 3 weken geleden sinds ik voor het eerst bij die mevrouw in Sassenheim geweest was....en nog steeds mag ik niet zitten van dat mens. En wat nog erger is: pappa en mamma luisteren naar haar! Ik vind dat stom. Ze zeggen dat het beter voor me is om de hele dag te liggen en mijn nekspieren te oefenen, maar ik ben al zo'n grote meid (al zeven-en-een-halve maand) dat ik vind dat ik best mag zitten. Dan zie ik ook meer, en ik wil graag altijd alles zien. Mamma zegt dat ik daar een mooi meissie van word, zonder scheef hoofd.

Nou ja om mamma dan een beetje terug te pakken heb ik het volgende bedacht: als ik dan eens een keertje mag zitten bij mamma op schoot om de fles te drinken, dan ga ik expres heel hard trappelen en om me heen kijken, om goed te maken wat ik de rest van de dag mis. Ik wil dan alles zien en soms loopt de melk overal overheen. Ook ga ik dan heel hard hoesten en spugen over mamma heen. Daar wordt ze niet blij van. En uiteindelijk maak ik het dan goed door haar een lik over haar wang te geven. Of ik plak een natte snottebel over haar shirt. Vindt ze leuk denk ik.

Nu nog een weekje of twee volhouden dat liggen en dan mag ik vast wel weer gaan zitten. Hoef ik ook niet meer zoveel te brullen, dat lijkt me wel lekker voor mijn stembanden. ....en een scheef hoofd is natuurlijk ook niet alles. O ja: staan vind ik ook erg leuk!



Kusje van jet en tot de volgende keer.

vrijdag 4 juli 2008

Uit logeren!


Ik ben alweer bijna zeven maanden oud. Echt een hele grote meid, al zeg ik het zelf. Ik denk dat papa en mama daarom hebben gedacht dat ik wel uit logeren mag bij opa en oma in Lisse. Want ik kan dat vast heel goed. Zelf gaan ze dan ook een paar nachtjes weg, naar Stockholm ofzoiets. Maar dat boeit mij weinig.

Oma vindt het erg leuk dat ik kom logeren, want meer dan 1 nachtje ben ik daar nog niet geweest. En nu mag ik er drie! Oma houdt van wandelen dus ik denk dat ik dan ook meemag. Bos hebben ze daarzo waar oma woont. En dat vind ik erg mooi om naar te kijken.

Ik ben ook al een beetje aan het oefenen met praten. Dan kan ik oma verrassen! Zo zei ik gisteren in de Albert Heijn "ja", alsof ik nooit anders deed. Heel knap vind ik, maar wel moeilijk om nog eens te herhalen, vooral omdat het eigenlijk per ongeluk ging. Wel was mama vandaag trots op me omdat ik mijn tong uitstak naar de kat, en ik zei toch wel meerdere malen "bbbppff". Knap he?

Gisteren waren we naar de manueel therapeute geweest in Sassenheim. Die mevrouw heeft aan mijn nek gefriemeld en nou zit er weer iets recht wat scheef zat. Maar ik vond dat niet leuk! Nu mag ik ook niet meer zitten van die mevrouw want ze zegt dat liggen beter voor me is om mijn nekspieren te trainen. Daar krijgt oma nog wat mee te stellen! Ik ben het daar namelijk geheel niet mee eens.

Nou groetjes maar weer en een kusje van jet.